Médianapló

Médianapló - Puzsér Orbánról: "Kádár kisunokája" (Lefülelt mondatok, 23.05.21.-27.)

2023. május 28. 18:26 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor lábadozott, Bödőcs Tibor szájerezett, Parragh László bővelkedett, Szekeres Imre gyurcsányozott, Szanyi Tibor pedig pápázott.  

 

Önbevallása szerint mélyen hívő szoknyás csávó. (Józsa Márta újságíró Böjte Csaba ferences szerzetesről, Klubrádió, május 21.)

Afrikában úgy tisztelik mint az első zsiráfot, akiből külügyminiszter lett. (Szűcs R. Gábor volt diplomata Szijjártó Péterről, Újnépszabadság.com, május 22.)

Több lábon állni mindig jobb, mint egy lábon. (Orbán Viktor miniszterelnök a katari tárgyalásokról, Miniszterelnök.hu, május 22.)

Szomorú világ vár ránk, ha hagyjuk, hogy jobb- és baloldali megmondóemberek tematizálják közbeszédünket. (Herényi Károly volt MDF-politikus, Népszava, május 22.)

Szerintem konkrétan egy marxista csávóról beszélünk. (Szanyi Tibor ISZOM-politikus Ferenc pápáról, Híradó.hu, május 23.)

Szinte főfoglalkozásban gyászolja az NB I-ből kiesett Vasast. (Kiss László sportújságíró Váczi Zoltán volt focistáról, Magyar Hírlap Online, május 23.)

Hét ellenzéki pártnak tíz elnöke van. (G. Fodor Gábor politológus, Origo.hu, május 24.)

A sajtó kivéreztetéséért nem a magyar kormány médiapolitikája felelős. (Szalai Szabolcs, a Transzparens Újságírásért Alapítvány stratégiai igazgatója, Index.hu, május 24.)

Mindenhol befeszít. (Závecz Tibor szociológus az Orbán-kormányról, ATV, május 25.)

Ez a csuhás - a szóhasználat a korai Fideszé - a magyar kormány kegyeltje. (Iván Gizella újságíró Böjte Csabáról, Újnépszabadság.com, május 25.)

Nem vagyok senki zászlóshajója. (Böjte Csaba ferences szerzetes, Válaszonline.hu, május 25.)

Nem szeretném kipróbálni, hogy lehet 300 ezerből megélni. (Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Index.hu, május 25.)

A lakosság közeli ellátásokat kell megőrizni. (Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke, Magyar Narancs, május 25.)

A nép a négy fal között morog. (Czene Gábor újságíró, Népszava, május 25.)

Legújabb kori történelmünk e két kulcsfontosságú mozzanatáról jól felépített, hiteles, szakmailag is kifogásolhatatlan játékfilm készült. (Borbély Zsolt Attila publicista a Blokádról és az Elk.rtukról, Magyar Nemzet Online.hu, május 25.)

Mi a f.szért ment oda? (Bödőcs Tibor humorista Szájer József ereszcsatornás házibulijáról, Comedy Central, május 26.)

Kádár kisunokája. (Puzsér Róbert publicista Orbán Viktorról, Magyar Hang, május 26.)

Az ellenzéki pártok világnézeti kérdésekben elbliccelik a vitát a Fidesszel. (Bauer Tamás DK-politikus, Facebook.com, május 26.)

Beszélnek-e továbbra is diktatúráról, miközben másfél milliós fizetésük van? (Keszthelyi András politológus az ellenzéki politikusokról, HírKlikk.hu,május 27.)

Gyurcsány Ferenc nem vállalta a múltját és a hibáival való szembenézést. (Szekeres Imre szocialista politikus, Népszava, május 27.)

Egy snájdig döbrögi. (Mihályi Endre kommentelő Ókovács Szilveszterről, az Állami Operaház újraválasztott főigazgatójáról, Facebook.com, május 27.)

 

komment
süti beállítások módosítása