Médianapló

Médianapló - Kunhalmi: "Horn Gyula összerántaná a baloldalt"

2022. június 19. 15:42 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Márki-Zay Péter gyurcsányozott, Gyurcsány Ferenc zsörtölődött, Nagy Bandó András orbánozott, Szöllősi György puskásozott, Puzsér Róbert pedig moszkvázott. Lefülelt mondatok.

 

A változásban reménykedők most éppen reményvesztettek. (Majtényi László alkotmányjogász, Mozgó Világ, 2022/6.)

Nem vásároltunk jegyet, mégis velünk fizettetik ki az árát. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Facebook.com, június 12.)

Ebben a helyzetben közellenség az egyetlen profi politikus, aki a semmiből a legnagyobb ellenzéki pártot hozta létre. (Bartus László újságíró Gyurcsány Ferencről, Amerikai Népszava, június 13.)

Az ellenzék előrelépéséhez nem kevesebb, hanem több Gyurcsányra van szükség. (Bálint Orsolya újságíró, Médialógus.blog, június 13.)

Horn Gyula összerántaná a baloldalt. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus, Index.hu, június 13.)

Magyarország újra Moszkvától vesz olajt és földgázt, ideológiát és berendezkedést. (Puzsér Róbert publicista, YouTube.com, június 13.)

Isten nem ver bottal, csak négy bombagóllal. (Varga Mátyás Zsolt újságíró az angol-magyarról, Mandiner.hu, június 14.)

Kár volt emelni. Ezt is elissza. Jövő ilyenkor megint nem lesz egy fillérje sem. (Berkó Pál újságíró, Facebook.com, június 14.)

Talán ebből végre sikerül egy keveset félretenni. (Árpási Bence újságíró Orbán Viktor fizetésemeléséről, Népszava, június 15.)

Most is azt mondom, hogy kövér, de már látok benne fantáziát. (Belénessy Csaba újságíró Ádám Martin válogatott középcsatárról, Facebook.com, június 15.)

Puskásék után most a Puskás akadémisták végezték ki az angolokat. (Szöllősi György főszerkesztő, NemzetiSport.hu, június 15.)

Biztos, hogy voltak olyan ellenzéki politikusok, akik nem akartak nyerni. (Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt, M1, június 15.)

Az ellenzéki szavazók elfordultak ezektől a pártoktól. (Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester a választási szövetségbe tömörült ellenzéki pártokról, Klubrádió, június 16.)

Az oktatás úgy kell neki, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. (Föld S. Péter újságíró az Orbán-kormányról, HírKlikk.hu, június 16.)

Viktor tíz pedagógus havi nettó fizetésének megfelelő összeggel emelte meg a fizetését. (Nagy Bandó András humorista Magyar Hang, június 17.)

Az összes baloldali párt összerogyott, a Jobbik egyenesen atomjaira hullott. (Pető Péter újságíró, 24.hu, június 17.)

Putyin megteremtette az ukrán nemzetet. (Kaiser Ferenc biztonságpolitikai szakértő, Klubrádió, június 17.)

Az Európai Unió és a NATO félig-meddig háborúban áll Oroszországgal. (Kabai Domokos Lajos újságíró, Bekiáltás.blog, június 18.)

Az EU Amerika kesztyűbábja. (Fricz Tamás politológus, Magyar Nemzet Online, június 18.)

Hatalma immár féktelen. (Németh Péter újságíró Orbán Viktorról, Népszava, június 18.)

Moldova tényleg kommunista. Az egyik utolsó. De az utolsókból lesznek az elsők. (Tóth Csaba Tibor publicista, Mérce.hu, június 19.)

 

komment
süti beállítások módosítása