Médianapló

Médianapló - Márki-Zay "kiváló termék"

2021. október 24. 18:12 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor fészbukozott, Lázár János alkotmányozott, Gyurcsány Ferenc nőtt, Márki-Zay Péter nem lopott, Lendvai Ildikó pedig nem messiásozott. Lefülelt mondatok.

 

A választásnak mint intézménynek az egyik fő üzenete, hogy bárkiből lehet bármi. (Magyari Péter újságíró az előválasztásról, 444.hu, október 17.)

Fityiszt mutat a hazai politikai osztálynak. (Korbely György újságíró az új ellenzéki miniszterelnök-jelöltről, Alföldi blog, október 17.)

Ami eddig Lázár János problémája volt, az most már Orbán Viktoré. (Török Gábor politológus Márki-Zay Péterről, Index.hu, október 18.)

Mielőtt eredményt hirdetnek, várják meg, hogy mi is indulunk. (Kocsis Máté Fidesz-politikus, YouTube.com, október 18.)

A támadhatóak, a vitatható múltúak lépjenek hátra, akkor is, ha pártelnökök! (Kökény Mihály szocialista politikus, Újnépszabadság, com, október 18.)

Dobrev Klára nem annyira népszerűtlen, mint Gyurcsány. (Virág Andrea politológus, hvg.hu, október 19.)

Az ellenzék a múlt héten megtartotta a Gyurcsány-ellenes népszavazást. (Kohán Mátyás publicista, Mandiner.hu, október 19.)

Marketingesként azt látom, hogy „kiváló termék”. (Gurzó Ákos, a hódmezővásárhelyi polgármester kommunikációs stábjának vezetője Márki-Zay Péterről, 444.hu, október 20.)

Mennék én 23-án ellenzékként ünnepelni, de sajnos le vagyok váltva. (Föld S. Péter újságíró, Facebook.com, október 20.)

A magyar kormány megint felvett egy 4000 milliárd forintos gigahitelt. (Holoda Attila energetikai szakértő, 168 Óra, október 21.)

Pontosan tudtam, hogy 50-50 százalék az esély. (Farkas Bertalan űrhajós a Földre való visszatérésről, Hajdú Online, október 21.)

A magyarok egy békés és alkotmányos forradalommal befejezték a félbe hagyott, sőt elsikkasztott rendszerváltást. (Lázár János Fidesz-politikus Makón az Alaptörvényről, Délmagyar.hu, október 22.)

Nagyra nőttünk. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus a Demokratikus Koalícióról, atv.hu, október 22.)

A DK-s kemény mag bizony B-közép. (Stumpf András újságíró, ATV, október 22.)

A liberális network értelmisége belátta, hogy nem érdemes egy DK vezette ellenzékre váltani a jelenlegi hatalmat. (Puzsér Róbert publicista, Magyar Hang, október 22.)

Isten ments a politikai megváltóktól! (Lendvai Ildikó szocialista politikus, hvg.hu, október 22.)

A megszállóknak most nem lőfegyverük van, hanem Facebookjuk. (Orbán Viktor miniszterelnök, Hír TV, október 23.)

A Facebook lőfegyver. Kösz. Annak is szántuk. (Szűcs Gábor Róbert közgazdász, volt diplomata, Facebook.com, október 23.)

Nekem mára ez az ország nem a hazám. (Ungváry Rudolf író, Népszava, október 23.)

/”Mitől jobb jelölt ön?”/ Attól, hogy nem lopok. (Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok közös miniszterelnök-jelöltje, Transindex.ro, október 24.)

Az ellenzék üstököse. (Kabai Domokos Lajos újságíró Márki-Zay Péterről, Bekiáltás.blog, október 24.)

komment
süti beállítások módosítása