Médianapló

Médianapló - Klebelsberg Központ: "A digitális oktatás nem nagyon működik"

2021. szeptember 26. 18:42 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán Viktor ellenzékezett, Kövér László fegyelmezett, Kunhalmi Ágnes dugított, Bauer Tamás, Schiffer András és TGM jakabozott, Török Gábor pedig orbánozott. Lefülelt mondatok.

 

A hír sokkal gyorsabban terjed, mint a helyreigazítás. (Hargitai Miklós újságíró, Mozgó Világ, 2021/9.)

A központi standon a látogatóknak enyvbe kell mártani a kezüket. (Rab László újságíró a Vadászati Világkiállításról, VárosiKurír,hu, szeptember 19.)

Nehogy véletlenül megint elkövetkezzen a 133 nap. Mert 134. is lesz, arról biztosíthatom. (Kövér László, az országgyűlés elnöke Arató Gergely DK-s politikushoz, atv.hu, szeptember 20.)

Az egész ellenzék láthatóan az amerikaiak zsebében van. (Orbán Viktor miniszterelnök, Miniszterelnök.hu, szeptember 20.)

Bedugították a rendszert. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus az online előválasztásról, ATV, szeptember 20.)

Úgy tűnik, hogy el lett mérve a rendszer kapacitása. (Böcskei Balázs politológus az online előválasztásról, Spirit FM, szeptember 20.)

Az MTI ingerküszöbét az ellenzéki előválasztás nem ütötte át. (Varga Péter újságíró, Népszava, szeptember 21.)

A magyar kormány szó szerint magáncélokra használja azt az eszközt, amit ilyesmire tilos volna, de nem is erre találták ki. (Szele Tamás újságíró a Pegasus-kémszoftverről, Forgókínpad.blog, szeptember 21.)

Most meg a filmem szemét akarják kilőni? (Kálomista Gábor, az Elkxrtuk című film producere, Index.hu, szeptember 21.)

A filmem szemét… (Gyuricza Péter újságíró, Facebook.com, szeptember 21.)

Nem Orbán Viktor képviseli a rá szavazók nézeteit, hanem ők a miniszterelnökét. (Török Gábor politológus, Válaszonline.hu, szeptember 22.)

A rendszer nem bírta a terhelést. (Donáth Anna Momentum-politikus az online előválasztásról, ATV, szeptember 22.)

Nem érzek rendszerváltó hangulatot. (Gyurgyák János publicista, HVG, szeptember 22.)

A hangulatot inkább a csöndes dac uralja, mint győzelmi eufória. (Buják Attila újságíró az utcai előválasztásról, 168 Óra, szeptember 23.)

Vannak olyan térségek és iskolák, ahol a digitális oktatás nem nagyon működik. (Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöke, Hajdú Online, szeptember 23.)

/”A börtönben még Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória.” Jakab Péter, YouTube.com, 21.09.20./ Parlamenti politikus nem mondhat ilyet a Parlamentben. (Bauer Tamás DK-politikus, Facebook.com, szeptember 23.)

A progresszív antiszemita elfogadható számukra, mert Orbán Viktort jobban utálják a zsidóknál. (Schiffer András ügyvéd, volt LMP-politikus Jakab Péter kijelentéséről és az ellenzéki pártvezetőkről, Magyar Jelen, szeptember 23.)

A rossz modor kérdésében Orbán képviselő úr hívei vezetnek, de már csak alig. (Tamás Gáspár Miklós filozófus, Mérce.hu, szeptember 23.)

A fenyegető, durva, ízléstelen (lásd: a kormányfő Orbán Viktóriának nevezése) beszédmód hozhat szavazatokat az előválasztáson, de jövő tavasszal ennél biztosan több kell. (Szerető Szabolcs újságíró, Magyar Hang, szeptember 24.)

Az alkotmányos forradalom valójában politikai józanságot igényel. (Fleck Zoltán jogszociológus, Facebook.com, szeptember 25.)

A kormány csupa fül projektje. (Novák Zoltán politológus a Pegasus-ügyről, Népszava, szeptember 25.)

komment
süti beállítások módosítása