Médianapló

Médianapló - "Orbán csak addig erős, amíg az ellenzék egymás ellen harcol"

2020. augusztus 09. 17:04 - Zöldi László

 

A legutóbbi napokban Orbán Viktor unokázott, Demeter Szilárd fészbukozott, Gyurcsány Ferenc művészkedett, Szekeres Imre kormányozott, Dull Szabolcs pedig indexezett. Lefülelt mondatok.

 

Olyan Indexet szeretnének, ami nem csökkenti Orbán Viktor újraválasztási esélyeit. (Hargitai Miklós újságíró, Mozgó Világ 20/7-8.)

Az Index után a Színművészeti mutathatja meg, hogy mindent azért mégsem lehet. (Dési János újságíró, Klubrádió, augusztus 3.)

Vidnyánszky színháza megbízhatóan hozza évek óta a százmilliós veszteségeket. (Fábián András publicista, Újnépszabadság.com, augusztus 3.)

Ha a művészet pártos, akkor az propaganda. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, atv.hu, augusztus 3.)

Arra nem számítottam, hogy ugyanaz lesz, ami ’89 előtt volt. (Csepeli György szociálpszichológus, ATV, augusztus 4.)

Az ellenzéki pártok vadabbul versenyeznek egymással, mint ’18-ban. (Haraszti Miklós liberális politikus, Klubrádió, augusztus 4.)

A rosszul fizetett pedagógusnak az anyag leadásán kívül a gyerekekkel is birkóznia kell. (Stefanik Krisztina pszichológus, 168 Óra, augusztus 5.)

Látható volt, hogy bökjük a kormány csőrét. (Dull Szabolcs, az Index volt főszerkesztője, Transindex.ro, augusztus 5.)

A kormány látványpékség. (Szekeres Imre szocialista politikus, ATV, augusztus 6.)

Az ellenzékiek a Fidesz nélkül is simán kicsinálják egymást. (Hardy Mihály újságíró, Klubrádió, augusztus 6.)

A balliberális média maffiaszerűen működik. (Bohár Dániel újságíró, PestiSrácok.hu, augusztus 6.)

Húsipari reklámarcnak is elmehetne. (Mészáros Sándor irodalomtörténész Tállai András államtitkárról, Facebook.com, augusztus 6.)

Államtitkár, ha ülne, üllemtitkár lenne. (Szele Tamás újságíró, Zónapörkölt.blog, augusztus 7.)

Most még Kukorica Jancsi, de reméljük, hogy János vitéz lesz belőle. (Orbán Viktor miniszterelnök a nemrégiben született unokájáról, Miniszterelnök.hu, augusztus 7.)

Amíg Donald Trump lakik a Fehér Házban, minden beárazható, a sajtó függetlensége is. (Miklós Gábor újságíró, Népszava, augusztus 7.)

Hoffmann Rózsa demokratának tűnt ehhez a garnitúrához képest. (Ascher Tamás rendező, a Színház- és Filmművészeti Egyetem volt rektora, Magyar Hang, augusztus 7.)

Nem tervezünk tisztogatást. (Rátóti Zoltán színész, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumának újdonsült tagja, Színház Online, augusztus 7.)

Még pár kútmérgező libernyák felmond, és egész jó kis egyetem lesz ez az SZTE. (Pilhál Tamás újságíró, PestiSrácok.hu, augusztus 8.)

Orbán csak addig erős, amíg az ellenzék egymás ellen harcol. (Bruck Gábor kampány-szakértő, Népszava, augusztus 8.)

A Kádár-rendszer nagyobb kárt okoz, mint a két világháború. (Schuster Lóránt rockzenész, Magyar Nemzet Online, augusztus 8.)

A Facebook úgy viselkedik, mint a legnagyobb kőolaj-kitermelő vállalat, amely látványosan aggódik a természeti környezetünkért. (Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, Origo.hu, augusztus 9.)

 

komment
süti beállítások módosítása