Médianapló

Médianapló - Takaró Mihály: "Az iskola nem a gyermekek igényeit kielégítő intézmény"

2020. március 08. 15:24 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Gyurcsány nem hódított, Karácsony pestezett, Szanyi pártot alapított, Lendvai okoskodott, Schiffer pedig ellenzékezett. Lefülelt mondatok.

 

Az influenszerek korában a vélemények sokkal több figyelmet kapnak, mint a tények. (Sodró Eliza színésznő, Facebook.com, március 2.)

A védettséget most a DK jobban meg tudja adni, mint az MSZP. (Böcskei Balázs politológus két szocialista polgármester pártváltásáról, Klubrádió, március 3.)

Nem szabadna hagyni tovább élni a 2010 előtti magyar köztársaság legkárosabb örökségét, a tagság nélküli pártokat. (Szűcs Zoltán Gábor politológus az ellenzékről, Mérce.hu, március 3.)

Az iskola nem a gyermekek igényeit kielégítő intézmény. (Takaró Mihály irodalomtörténész, Magyar Nemzet Online, március 3.)

Hát akkor mi? (Németh Róbert újságíró, hvg.hu, március 3.)

Nem hagyom a városomat halálra ítélni. (Karácsony Gergely Párbeszéd-politikus, budapesti főpolgármester, ATV, március 3.)

Budapesten reneszánszát éli a konzervatív forradalom. (Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Klubrádió, március 4.)

Az ellenzéki oldal minden hibája ellenére nemhogy gyengülne, de megtalálta az egypártrendszer leváltásához vezető utat. (Gyöngyösi Márton Jobbik-politikus, Azonnali.hu, március 4.)

Eltűntek az érdemi véleménykülönbségek az ellenzéki oldalon. (Schiffer András volt LMP-politikus, Facebook.com, március 4.)

Bizalomerősítő lépéseket várunk Gyurcsány Ferenctől. (Molnár Zsolt szocialista politikus, Népszava, március 4.)

A DK-nak nincs hódító személyzeti politikája, nem vagyunk fejvadászok. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Magyar Narancs, március 5.)

Botkára azt mondták, hogy a Laci nem hozza a számokat. Most meg a Feri viszi a számokat. (Lakner Zoltán politológus az MSZP-ről, ATV, március 5.)

Most a nyíltság nevében a zártság a divat. (Bóta Gábor újságíró a fővárosi önkormányzat színházi ügyben tartott zárt üléséről, 168 Óra, március 5.)

Kiveri a szemünket, hogy a DK az ellenzék vezető ereje akar lenni. (Török Gábor politológus, Nyugat.hu, március 6.)

Volt tíz év arra, hogy jobbak legyenek, mint Gyurcsány. (Techet Péter publicista az ellenzéki pártokról, Azonnali.hu, március 6.)

Azt érezni, hogy már ennyi siker után is képtelen nyugton maradni. (Kovács Zoltán újságíró Gyurcsány Ferencről, Élet és Irodalom, március 6.)

Ha az értelmiség nem áll ki a népért, ne várja, hogy a nép kiálljon érte. (Lányi András ökofilozófus, Magyar Hang, március 6.)

Járvány idején a pánik önjáró. (Tamás Pál szociológus, Népszava, március 6.)

Pataky Attila nemsokára az ország legokosabb embere lesz - amikorra már mindenki elmegy. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, március 6.)

A kommunisták zöldre festik magukat. (Gajdics Ottó újságíró, Magyar Nemzet, március 7.)

A másodpercek alatt elterjedt ISZOM rövidítéshez rögtön hozzákapcsoltak egy gyakorló alkoholistát. (Szanyi Tibor volt szocialista politikus, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója, magyarnarancs.hu, március 7.)

 

komment
süti beállítások módosítása