Médianapló

Médianapló - Lendvai: "Nálunk a WC-vel szemben a fürdőszoba van, nem egy stadion"

2020. február 16. 17:06 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán euzott, Kunhalmi orbánozott, Lendvai stadionozott, Kovács László kádározott, Jakab Péter gyurcsányozott, Gyurcsány pedig jobbikozott. Lefülelt mondatok.

Piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen létrejöttünk. (Jakab Péter Jobbik-politikus, Hír TV, február 8.)

Akik nem bírják egymás szagát kampányban, hogyan fogják kormányon? (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök, Index.hu, február 9.)

A független irodalom intézményei a szemünk láttára rohadnak szét. (Csete Soma író, Litera.hu, február 10.)

A NAT a nemzetbutítást szolgálja. (Révész Sándor újságíró, hvg.hu, február 11.)

A kormány legnagyobb teljesítménye a jogállamiság folyamatos tiszteletben tartása. (Varga Judit igazságügyi miniszter, Azonnali.hu, február 11.)

A német tőkének lényegében ki van nyalva a valaga. (Kunhalmi Ágnes szocialista politikus a Merkel-Orbán találkozóról, ATV, február 11.)

Kultúráról beszélünk kulturálatlanul. (Magyar György ügyvéd, ATV, február 12.)

A kirekesztés ellen nem praktikus kirekesztő mondattal küzdeni. (Hodász András katolikus pap Niedermüller Péterről, Válaszonline.hu, február 12.)

Azzal, hogy arról beszélünk, kell-e Gyurcsánnyal közösködni, a Fidesz szekerét toljuk. (Buzinkay György Momentum-politikus, hvg.hu, február 12.)

Gyurcsány nélkül nincs Orbán, és megfordítva. Vagy Orbán egészen más módon kerülhetett volna hatalomra. (Csaba László közgazdász, 168 Óra, február 13.)

Sárközy Tamás találta ki a centralizáció és a mamutminisztériumok rendszerét, amit Orbán valósított meg. (Lengyel László közgazdász, Magyar Narancs, február 13.)

Nálunk a WC-vel szemben a fürdőszoba van, nem egy stadion. (Lendvai Ildikó szocialista politikus Orbán Viktor felcsúti házáról, Facebook.com, február 13.)

Mi rossz listára vagyunk felírva. (Orbán Viktor miniszterelnök a röszkei határállomáson az Európai Unióról, Magyar Távirati Iroda, február 13.)

Mindenki hőzöng, lázong, karattyol, raccsol, biflázik. (Szakács Árpád újságíró az új NAT-ot ellenzőkről, Magyar Nemzet Online, február 13.)

Kádár bizonyos tekintetben inkább segítette, mint akadályozta a rendszerváltást. (Kovács László szocialista politikus, Magyar Hang, február 14.)

Ez a Fidesz eddigi legfelelőtlenebb lépése. (Krekó Péter szociálpszichológus a bírósági ítéletek elleni kampányról, Népszava, február 14.)

Én Mészáros Lőrinc helyében kisegíteném az elszegényedett, vagyontalan miniszterelnököt. (Hell István közíró, Facebook.com, február 14.)

A díjak szép dolgok, de a múlthoz tartoznak. (Szabó István filmrendező, SzegedMa.hu, február 14.)

Nem kerülhetett olyan tárgy, emberi arc, kosztüm a filmbe, amit ne ellenőrzött volna személyesen. (Virga Tímea színésznő Szabó Istvánról, Tiszatájonline.hu, február 14.)

Sárban, porban járunk, miközben évi félmilliárd forint ment látványsportra közpénzből. (Csőzik László érdi polgármester az első osztályú női kézilabda csapatról, Facebook.com, február 15.)

Pogányság hazafinak lenni kereszténység nélkül. (Balog Zoltán volt emberi erőforrás miniszter, Hír TV, február 16.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://medianaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5315477032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muhammad Balfas 2020.02.16. 20:53:48

Vajon az Apró-villában mi van a WC-vel szemben?

Íme a felcsúti "palota":

nepszava.hu/i/16/9/1/282554.jpg

---

AvéCézárVavan 2020.02.17. 10:15:14

@Muhammad Balfas: Ennyire kell az a rohadt krumpli?!