Médianapló

Médianapló - Tíz mondat a bohócokról

2019. szeptember 09. 12:45 - Zöldi László

Torgyán József a választások után újabb négy évre bérelte ki magának a Nemzet Bohóca titulust. (Nagy Bandó András humorista, 168 Óra, 1994. július 26.)

Torgyán mindig bohóc marad, ez elég is nyolc százalékra. (Kéri László politológus, Kurír, 1994. augusztus 13.)

Aki politikus, az legyen nyugodt, kiszámítható, megbízható, ne pedig „az osztály bohóca”. (Pető Iván SZDSZ-politikus, Somogyi Hírlap, 1995. július 12.)

A politikus félig bohóc (vagy tán egészen az), de mindenképpen manipulátor. (Kósáné Kovács Magda szocialista politikus, Klubháló, 2008. április 1.)

Azért tűntem el a nyilvánosság elől, mert a parlamentben jobb színészek és bohócok voltak. (Sándor György humoralista, Népszava, 2011. március 16.)

Gyurcsány Ferenc megmaradt annak a bohócnak, aki mindig is volt, és most már anélkül élheti ki ezt a vágyát, hogy közben tönkretenné az országot. (Pintér Bence publicista, Alternatíva.hu, 2012. június 29.)

A miniszter úr vagy bohóc, vagy elmeháborodott. (Gyurcsány Ferenc DK-politikus, volt miniszterelnök Matolcsy Györgyről, ATV, 2012. december 20.)

Három bohóc áll szemben egy tapasztalt, kipróbált főpolgármesterrel. (Rogán Antal Fidesz-politikus Berki Krisztiánról, Karácsony Gergelyről és Puzsér Róbertről, Hír TV, 2019. szeptember 1.)

Utcahosszal van lemaradva a három bohóc Tarlós mögött. (Sümeghi Lóránt újságíró, 888.hu, 2019. szeptember 3.)

Olyan bohócok indulnak, mint a ’herevasaló’ Berki Krisztián, a szociopataként viselkedő Puzsér Róbert, vagy Karácsony Gergely, aki Magyarországon egyedülálló módon kitűzte az önkormányzat épületére az LMBTQ deviáns közösség zászlaját. (Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője, Mandiner.hu, 2019. szeptember 3.)

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://medianaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr8815054600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Európai téridő 2019.09.09. 18:53:12

Érdekesek az arányok. Amúgy pedig Gy. F. olyan Pinocchio-szerű valaki volt, a média építette föl a végül választáson is győztes miniszterelnököt. Aztán, jött Őszöd.

kropulax 2019.09.10. 09:48:02

@Európai téridő: Öszöd?jött a magát elhülyíteni hagyó buta népség ,nem Gyurcsány Ferenc hazudott, nem a Szocialista Párt, nem a szociálliberális kormány, hanem az egész magyar politikai társadalom!
Az öszödig volt,elmúlt négy ciklus alatt egyik kormány sem vállalta, hogy kilépjen belőle. Nem tette meg Antall József, elállt tőle Horn Gyula, nemzeti mázzal öntötte le és kikerekítette Orbán Viktor, végül rossz lelkiismerettel folytatta a Medgyessy-, Gyurcsány-kormány. Ennek következtében fokozódtak a bajok, a társadalom helyzete szempontjából a szakadék felé közeledtünk. A magyar társadalom olyan mélyen merült bele ebbe a hazug hipokrízisorgiába, hogy már nem lehetett belőle egyetlen könnyed lépéssel kilépni, fájdalmasan és kegyetlenül kellett belőle kiszakítani.először 1990-ben amikor elvakult a jónép a Marihilfer kirakataitól,attól ,hogy végre nem lesz ha jól emlékszem 300 dolláros valutakeret,nem kell a nagyikat beültetni az autóba amikor Bécsbe mégy a pénzed költeni,amikor elhitte,hogy az utazás szabadsága egyet jelent a szabadsággal,és az említett Mariahilfer kirakatai által elvakítva nem látta,hogy szegénységet is "árukapcsolsz"magadnak ahhoz a nagy szabadsághoz,minden négy évben dönthettél kiket veszel a nyakadba ,előrevinni,a magad,a gyerekeid ,az ország sorsát boldogulni a jövőért ,vagy vissza az urambátyám Horthy korrupt világba.Antallnál már tapasztalhatta a nép hová vezet a jobboldal fasiszta múltat visszahozó uralma ,Antall megalapozta a mai milliárdosok jólétét minden eladhatót eladott köztük jól működő vállalatokat ami nem lenne olyan nagy gond hiszen én is tudok a piacosítás szentségéről mégis ő indította el egyáltalán nem olyan szakszerűen az a folyamatot aminek a végét most élvezhetjük. Egyszer el kellett kezdeni az igazmondást! Ezt tette meg Gyurcsány Ferenc.
Orbán soha nem nyert tisztességesen választás ,mindig csalással ,néphülyítéssel

Európai téridő 2019.09.10. 11:15:18

@kropulax: Sok szöveg, Öcsi! Húzzál belőle, tömöríts!

kropulax 2019.09.10. 13:06:13

@Európai téridő: Aha,tiszta sor bohóc :) mindjárt gondoltam,hogy magas ez neked mint takonynak a tyúklétra :D ,nem érteni a gondolkodókat :) Horn Gyula mondta egyszer a parlamentben a saját farkát cicomázó Torgyinak :"pubi ne buborékolj már.." :D

Zöldi László 2019.09.10. 13:22:27

@kropulax: Még egy ilyen ártalmatlan összeállításon is képesek összeveszni.

Európai téridő 2019.09.10. 13:29:40

@Zöldi László: Bizony, ez megy a rizsázó ifjú tiitánoknál, akik magnum opusokat rittyentgetnek.

kropulax 2019.09.10. 18:59:23

@Európai téridő: Na, megint egy IQ bajnok.,ez mindent visz.......