Médianapló

Médianapló - Lázár János: Egy orvosnak 1,5 és 3 millió között kellene keresnie

2019. augusztus 25. 15:49 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Németh Miklós rendszert váltott, Lendvai és Bauer orbánozott, Németh Szilárd karácsonyozott, L. Simon irodalmazott, Vidnyánszky pedig alföldizett. Lefülelt mondatok.

 

Orbán az a miniszterelnök, aki nem megnyitja, hanem lezárja a határt. (Bauer Tamás közgazdász, volt SZDSZ-politikus, Facebook.com, augusztus 18.)

Jó okunk van arra, hogy folytassuk azt, amit elkezdtünk. (Orbán Viktor miniszterelnök, atv.hu, augusztus 19.)

A helikopter útjába eső csatornafedeleket lehegesztik? (Kulcsár István újságíró Merkel soproni látogatásáról, Facebook.com, augusztus 19.)

Már most fáklya vagyunk a hanyatló Európában. (Udvarnoky László pálos szerzetes, Magyar Nemzet Online, augusztus 19.)

Trump elnökként is megmaradt ingatlanfejlesztőnek. (Horváth Gábor újságíró Grönland tervezett megvásárlásáról, Népszava, augusztus 19.)

Másfél millió nettó és hárommillió között kellene egy orvosnak keresnie. (Lázár János Fidesz-politikus, volt miniszter, Facebook.com, augusztus 20.)

Márpedig versekre, lélekerősítő, emberi gyarlóságainkra rámutató, magyar nyelvünket és nemzetünket megtartó irodalomra szükség van, és szükség lesz. (L. Simon László Fidesz-politikus, volt államtitkár a tokaji írótáborban, Látószög,blog, augusztus 21.)

A közvélemény mérhetetlen. (Ceglédi Zoltán politológus, hvg.hu, augusztus 21.)

Nem lehet azt mondani, hogy az uniós forrásokat elpocsékolják, ellopják. (Deák Dániel politológus, ATV, augusztus 21.)

Valahonnan el kell venni, pedig ott is kevés van. (Király Dávid várospolitikai szakértő a budapesti gondokról, 168 Óra, augusztus 22.)

Alföldié városi színház volt, mi nemzetit csinálunk. (Vidnyánszky Attila rendező, ATV, augusztus 22.)

Szívesebben lennék Kanadában zöldséges, mint Magyarországon színházigazgató. (Schilling Árpád Franciaországban élő rendező, Magyar Narancs, augusztus 22.)

A rendszerváltás hatalmi játékká züllött. (Németh Miklós volt miniszterelnök, Magyar Hang, augusztus 23.)

A modern korban az összes politikai gazemberség a szavakkal kezdődött. (Ungváry Rudolf író, 24.hu, augusztus 23.)

A szabadság olyan, mint a fű: a beton legkisebb repedésein keresztül is kinő. (Szűcs Zoltán Gábor politológus, Mérce.blog, augusztus 23.)

Vona Gábor megszűnt Vona Gábornak lenni. (Fekő Ádám újságíró, Azonnali.hu, augusztus 23.)

A nem tornász Berki Krisztián lehet Tarlós István ellenfele. (Exterde Tibor újságíró, InfoRádió, augusztus 23.)

A saját bandáját sem képes összetartani. (Németh Szilárd Fidesz-politikus Karácsony Gergelyről, Magyar Hírlap Online, augusztus 24.)

Attól, hogy első ízben demokratikusan választották meg, nincs rá szüksége, hogy demokrata maradjon. (Paul Lendvai bécsi újságíró Orbán Viktorról, Népszava, augusztus 24.)

Az ellenzéki összefogás olyan együttműködés, amelyet a gyűlölet tart össze. (Kósa Lajos Fidesz-politikus, volt debreceni polgármester Magyar Nemzet, augusztus 24.)

Ma az amúgy méltán ismeretlen önkormányzati képviselő is kegyet gyakorol, ha válaszol pár mondatot. (Lampé Ágnes újságíró, Klubrádió, augusztus 24.)

komment
süti beállítások módosítása