Médianapló

Médianapló - Orbán szavai hogyan visszhangoznak Kocsis Máté lelkében?

2019. május 29. 11:11 - Zöldi László

 

Az Index fórumán zajlik a tegnapi bejegyzés vitája. Eddig harmincan szóltak hozzá, de senki sem jegyezte meg, hogy az egyik idézet hibádzik. A Népszava országgyűlési tudósításából emeltem ki, hogy a Fidesz frakcióvezetője az uniós választás másnapján a médiában élvezett túlsúlyt (?) vetette az ellenzék szemére: „A Népszava, az RTL, az ATV, az Index, a HVG, a 24.hu mind az ellenzék szekerét tolják.”

Önként pontosítok: Kocsis Máté nem egészen így mondta. Álláspontját korrektül foglalta össze a tudósító, amit azonban leírt, azt nem kellett volna idézőjelek közé tenni. Annyiban osztozom vele a felelősségben, hogy ellenőriznem kellett volna, vajon szó szerint ezt mondta-e a frakcióvezető. Az utólag megnézett YouTube-felvétel tanúsága szerint az ellenzéki képviselők irányába fordult, és így fogalmazott: „A vezető kereskedelmi tévé, az RTL Klub az önök szolgálatában áll. A vezető magyar hírcsatorna, az ATV az önök szolgálatában áll. A legnagyobb magyar napilap, a Népszava az önök szolgálatában áll. A legnagyobb internetes portálok, az Index, a hvg, a 24 az önök szolgálatában állnak. És az a helyzet, hogy a legnagyobb hetilap, a HVG is az önök szolgálatában áll.”

Nemcsak azért idézem a szavait, hogy lerójam tartozásomat az igazságnak. Azért is, mert így még árulkodóbb a magatartása. Az összehasonlítás kedvéért idézek Orbán Viktor interjújából, amely a Bild című német újság 2019. május 24-i számában jelent meg: „Engem a média minden felületén élesen kritizálnak. Jó volna, ha egyszer hátszelem lenne a magyar sajtóban, mert most folyton ellenszélben haladok. A legnagyobb kereskedelmi tévéadó, az RTL, a legnagyobb hírcsatorna, az ATV, a legnagyobb napilap, a Népszava, a legnagyobb hetilap, a HVG és a legnagyobb bulvárújság, a Blikk az ellenzéket támogatja.”

Miközben a Fidesz frakcióvezetője beszélt, a képernyő előterében feltűnt a miniszterelnök arca. Ahogy hallgatta az ismerős szöveget, előbb csak lassan és méltóságteljesen bólogatott, aztán balra és jobbra tekintve is bólogatott, majd a mellette ülő miniszterelnök-helyettesnek, Semjén Zsoltnak súgott valamit. Szintén csodálom Kocsis Máté fegyelmezettségét, bámulatos emlékezőtehetségét. De ha már ennyire tartotta magát a főnöke gondolatmenetéhez, honnan vette a bátorságot, hogy kihagyja a Blikket, és hozzáfűzze az Indexet, a kis (online) hvg-t meg a 24.hu-t? Arról nem is szólva, hogy az RTL-hez biggyesztette az Orbán listájáról hiányzó Klubot.       

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://medianaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr9114867836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeiFlagellum 2019.05.29. 14:45:07

Teccenek érteni?
Vityafővezírnek és talpnyalóinak az az "ellenszél", amit egyetlen országos kereskedelmi TV (RTL Klub), egyetlen hírcsatorna (és lássuk be, hol van a mai ATV a régihez képest, kormánykritikussága terén...), egyetlen hetilap és 2 online média jelent. Amikor a fityiSS oldalán 529, tehát TÖBB, MINT FÉLEZER TV, rádió, írott és elektronikus sajtó, azok többezer dolgozója van.
Mi ez, ha nem beismerés? Hogy a kormánypropagandába öntött százmilliárdok sem tudják ellensúlyozni 5 ellenzéki média hangját. Ja, és hogy ez fáj a címzeteskirályságosnaccságosfőurunknak? az csak jóóóóóóóóó, had' fájjon.

Anita a bátor nyussz 2019.05.29. 16:41:41

A maradék szabad média őszig "önként" belép a fideSS konglomerátumba és megszűnik a probléma. Dúlhat szabadon a demokrácia.

nick papagiorgo 2019.05.29. 19:51:51

@DeiFlagellum: 529 tévé , rádió és egyéb? Mondja kedves, hol lehet ezeket elérni? Egy átlagos családban van max 100tévécsatárna (ezek jó része nem Orbán kezében), kb 5 olyan rádió amit hallgat, újságot (meg nyomtatott teméket úgy általában) nem is vesz soha.

Ez nem "számháború". Ha némi köze lenne a médiához, akkor tudná, hogy pl. EGYETLEN médium is képes megdönteni a "hatalmat", mert kimondja az igazságot, ezért hallgatják/olvassák/nézik, a "monolitikus hatalom" hiába szegez vele szembe többszázat, ha azokat senki sem hallgatja/olvassa/nézi stb. Itt nem a mennyiségen, hanem a minőségen van a hangsúly.

A "mi fáj a cmzetes királyunknak" kérdésre meg: el kéne dönteni, hogy itt szemétmocskosdiktatúra van, vagy szólásszabadság. Mert ha 5 ellenzéki médium képes ellensúlyozni a "kormánypropagandába öntött százmilliárdokat",ahogy Ön fogalmaz, akkor bizony szólásszabadság van, és ez megint azt jelenti (ld fent), hogy nem a mennyiségről (meg a beöntött számilliárdokról) van szó, hanem van itt valami "piac" meg "verseny", ahol a jobb érvényesül. Ha viszont ez van, akkor meg nincs szemétmocskosdiktatúra. A diktatúra fogalmába ugyanis beletartozik, hogy ellenzéki hangok egyáltalán nem jelenhetnek meg (vagy ha mégis, az illetőket elviszik, a médiumokat meg bezárják) . Ha élt volna 90 előtt, akkor tudná miről beszélek.

morph on deer 2019.05.29. 23:07:26

“Orbán szavai hogyan visszhangoznak Kocsis Máté lelkében?”

Hogy hol?
Jaj..!

jános515 2019.05.30. 07:11:42

@morph on deer: A homokozóban, miközben a feje bevörösödött és ordítva tombolt, hogy jön sorosgyurkóbácsi, --aki pénzt hoz orsósnak, meg jönnek a migránsok a letelepedési kötvénnyel , amit antilop vesz át . Neki pedig majd a lówellnesst épitenek ! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

felucca02 2019.05.30. 07:45:40

@nick papagiorgo: Kevered a diktatúra mai megjelenési formáit a nyolcvan évvel ezelőttiekkel.
Ma nem visznek el, nem börtönöznek be és nem kínoznak meg. Ma lekaraktergyilkolnak, kirúgatnak, nem kapod meg a megbízást, Antall Péter megpaskolgat kicsit a hétfői irodaértekezleten, esetleg ingyen megveszik a cégedet. Az idők és a formák változnak, a tartalom ugyanaz. Senki nem olyan hülye már, hogy ha nincsen kínzás, akkor itt demokrácia van.

BiG74 Bodri 2019.05.30. 07:54:35

@nick papagiorgo:
Tisztelt tisztán látó fityiszbarát! És önnek mi fáj?
Nincs diktatúra? Ez fáj? Hát tolja tovább az orbáni szekeret és meglesz az! Most sem a fiatal demokratákon múlik, hogy a demokrácia véglegesen törlésre kerüljön. Jelenleg az az érdekük, hogy a demokrácia szót kiüresítsék, és a látszatát fenntartsák. De ez bizony azokkal a fájdalmakkal jár, hogy vannak még olyan források, ahol nem dicsérik a führert, sőt megemlítik mennyi szar dolog van ebben az országban soros, migrincsek és világuralmi liberálisok NÉLKÜL is!
Jól látja! A minőség veri a mennyiséget! Ja, nem. Csak keveri a szezont a fazonnal!
A fityiszes média egy része a közösségé hivatalosan, csak ne legyen ellenzéki az a közösség. Az adófizetők pénzéből, miközben az ország államilag kiközösített része meg dotálja a saját hírforrásait. A mennyiség, pedig hozza a fideszes lényeget, az agymosott szavazókat!

Dan da Man 2019.05.30. 08:27:53

@nick papagiorgo: Tessék mondani bácsi! A szöveget nem tetszik érteni, vagy meggyőződésből tetszik hülyeséget beszélni? Mert valahol félrecsúszik a dolog. Ha 500 feletti számú média-hordozó nem elég arra, hogy a fidesz üzenetét hatékonyan kommunikálja (viszont ezek sem a piacról élnek meg, hanem a bácsi zsebéből meg az enyémből), akkor mennyi kell ahhoz, hogy igazságot gyártson a hazugságból? Mert nekik ez a céljuk. Az például, hogy ne beszéljen senki se arról, hogy Magyarország Zuckerbergje egyre gazdagabb. Meg hogy a Pistavej csúnyán elbaszta, mert az egy dolog, hogy kapott egy megbízást nagyon sok pénzért, de sikerült szarul teljesítenie. És aki erről beszél, annak az életterét redukálni kell. Nem kell elhalgattatni. Elég, ha halk a hangja, és nem befolyásolja a szavazókat. És EZ innentől nem egy korrekt demokrácia, és nem egy korrekt szólásszabadság. Mert utóbbinak az a lényege, hogy az üzenet tartalma határozza meg a hangerejét.
Szóval kérem a bácsit, hogy ne védje a védhetetlent, mert a rendszert védő lelkes hülyének tűnik tőle, nem pedig valami értelmes hozzászólónak.

axolotl77 2019.05.30. 08:28:14

És miért nem folytatta így? "Az összes megyei lap, a teljes közmédia és Magyarország 2. legnézettebb tv-csatornája a mi kezünkben van. Meg van egy Origonk is, ami a legolvasottabb portál volt, amíg nekünk dalolva át nem adta a Telekom némi piaci előnyért cserébe."

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2019.05.30. 08:30:51

Azért azt mindenképpen a blog javára lehet írni, hogy lassan már ez az egyetlen blog, a ballib indexes propaganda tengerben, ahol még lehet hozzászólni, mert a többin nem engednek teret, holmi ellenvéleményeknek...
Hát ennyire érdekli őket holmi szólásszabaccság.
Azért sok sikert 2022-höz elvtársak!
Nyilván akkor Orbán megint megbukik, ahogy eddig...

Dan da Man 2019.05.30. 08:30:52

Jaj, jaj, jaj, úgy tűnik, hogy itt is ellenzéki túlsúly van. Hol lehet törölni az előző hozzászólásomat, nehogy a dzsordzsó papa megvádoljon azzal, hogy szólásszabadság van, ugye látom-e, hiszen itt is szabadon ütik-vágják a hülyéket?

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 08:38:43

Kocsis mátéka a volt miépes fasiszta. Megtalálta a helyét a nácipártban. Befogadták, megbecsülték ennek a mocskolódó jogászbaromnak a stílusát. Oda került, ahova való a szeméttelepre a volt kommunisták és fasiszták gyüjtőhelyére, az állampártba.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 08:42:50

@wmiki: Pontosítanék. Az egyetlen blog ahová az állampárt a seggnyaló moderátorait még nem tette be. De ami késik nem múlik, ahogy az origo esetében is történt, itt is meg lesz tiltva mindennemű vita. Mert a fosós führer nem szereti a vitákat, ezt már tudhatjuk régóta.

Netuddki. 2019.05.30. 08:46:06

Mit mond Csokis Máté? Amit eléraknak, azt olvassa fel. Ez abból is látszik ahogy a góré bólogat hozzá, mintha számolná a pontokat, nem hagyott-e ki valamit a felszopófiúka.

Ma reggel a Kovács "fütyifej" Zoltán adta az ártatlant a lakájrádióban, hogy össze-vissza hazudnak róluk Brüsszelben (gesundheit!), meg a Sargentini jelentésben, stb. Brühühü!
Normális magyar emberben ilyenkor felmegy a pumpa és kisípolós szavak hagyják el ajkait. Főleg ha van olyan hülye, hogy egyedül van és a lakájrádiót hallgatja.

Kinek akarnak ezek hazudni? Nekem? A saját birkáiknak? Fenéket! A saját lelkiismeretüknek. Eljátsszák, hogy itt minden törvényes, holott mindenki tisztában van ennek ellenkezőjével. Még talán a borsodi roma asszony is, aki csak azért szavaz a fideszre mert azt mondták neki arra kell szavazni... :/

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 08:53:00

@nick papagiorgo: "100 tévécsatorna"
Na ja, az a 100 adó 3 konglomerátum kezében, amiből 1 az állampárt, 1 pedig fideszseggnyalók kezében. A maradék egy konglomerátum, pár adó pedig maffiamódszerű törvényhozással megfélemlítve. A többi kisebb adók(vagy 78) természetfilm, pornófilm, rajzfilm, mozifilmek, sportadók, zeneadók, külföldi csatornák amelyeken hálaistennek nem okádják a csuti puma jobban teljesít dumát, hanem csak filmelőzetes van a szünetekben. Arról lehet felismerni melyik adó seggnyaló, amelyiken nem adnak kormányreklámot, és nem nyalják a führer seggét. Ez kb. 2-3 adó a százból.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 08:53:00

@nick papagiorgo: "100 tévécsatorna"
Na ja, az a 100 adó 3 konglomerátum kezében, amiből 1 az állampárt, 1 pedig fideszseggnyalók kezében. A maradék egy konglomerátum, pár adó pedig maffiamódszerű törvényhozással megfélemlítve. A többi kisebb adók(vagy 78) természetfilm, pornófilm, rajzfilm, mozifilmek, sportadók, zeneadók, külföldi csatornák amelyeken hálaistennek nem okádják a csuti puma jobban teljesít dumát, hanem csak filmelőzetes van a szünetekben. Arról lehet felismerni melyik adó seggnyaló, amelyiken nem adnak kormányreklámot, és nem nyalják a führer seggét. Ez kb. 2-3 adó a százból.

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 09:04:33

Nem pontosan értem a cikket.

Azt is számtalan ember mondotta volt vala, hogy egy meg egy az kettő.

A tények mint olyanok gyakran elhangoznak, kivéve azok szájából akik tagadni próbálják azokat.

Hogy az említett orgánumok csontig nyalnak a ballibeknek az pedig tény.

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 09:06:50

@Megbolondoult V. Orbán pápa:

Ne viccel már.. Az Index címlapos blogok 100%-a ellenzéki ami politikáról is szól..

Régebben még heti egyszer a látszat kedvéért betettek egy spiler.blog.hu-t vagy mást, ma már eszükbe se jut jobboldali blogot betenni az indexes hírhamisító bagázsnak.

Nehogy összekutyulja az emberek fejében s mantrázott ballib hazugságokat.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 09:13:31

@Netuddki.: Kovács "fütyifej" Zoltán
Engem a gonosz Krapulaxra emlékeztet a a Pif képregényből ez a golófejű hülegyerek. De elmenne még Fantomasnak(igaz az csupaszabb, nincs gorillapofája) is, esetleg dr. Genya vagy Voldemort. Mind kopasz és gonosz.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 09:29:37

@Minden ballib bérretteg: Persze, de nem is arra gondoltam, hanem a hozzászólásokra. Az origo se a cikkeket szüntette meg, hanem a hozzászólásokat. Szép lassan megunja a führer hogy itt mocskolják, és a nemzeti végbélgázszerelőjével megvásároltatja az egészet állami pénzből, hogy aztán betilthasson minden véleményt. A führer nem szereti, ha kimondják róla, ami. Ő azt szereti, ha naponta többször makkon csókolják.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2019.05.30. 09:34:01

@Megbolondoult V. Orbán pápa: Jaja...
ezt minden nap elsírjátok index címlapon, hogy itt diktatúra van, és majd jövő héten jön értetek a fekete autó.
De a következőn már tényleg.... vagy az azután következőn... vagy később...
Az a baj, hogy, nem jön...

Közben meg persze Orbán minden nap megbukik, és holnap gyáván lemond.

Most akkor melyikben hazudtok, elvtársak?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2019.05.30. 09:35:35

@Megbolondoult V. Orbán pápa: az indexen a ballib bérrettegők szűrik/tiltják a hozzászólásokat, és nem Orbán, egy nagy piros gombbal.

BiG74 Bodri 2019.05.30. 09:36:17

@Minden ballib bérretteg:
Ha a blogok közel 100%-a ellenzéki az indexen, azzal mi a bajod?

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.05.30. 09:37:38

Így igaz, a vezető médiák között hatalmas a ballib túlsúly.

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 09:43:36

@Megbolondoult V. Orbán pápa:

Az egyetlen miniszterelnököt, aki ellenzékieket veretett rommá beazonosíthatatlan karhatalmistákkal (rendszerváltás óta természetesen), csak mert tüntetni merészeltek ellene, nos nem Orbánnak, hanem Gyurcsány Ferencnek hívták.

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 09:45:42

@BiG74 Bodri:

Nekem nincs bajom vele.. Pontosan tudom, hogy az Index és a moderátoraik, újságíróik, blogszerkesztőik elkötelezett ballibek. Ezért hamisítanak híreket, tolják a ballib bloggereket, szapulják szakmányban a kormányt...

Csak azt nem értem minek erőltetik ezt a függetlenségi rizsát magukról, meg mérsékelt közép mosakodást.

felucca02 2019.05.30. 09:47:00

@MAXVAL bircaman közíró: Jaja, a te agyadban pedig nem egyszerűen túlsúlyban van az ostobaság, hanem azon kívül semmi, de semmi nincsen ott...

felucca02 2019.05.30. 09:56:17

@Minden ballib bérretteg: Tudsz mondani egy ilyen hamisított hírt? Valami nyilván erősen megmaradt benned, hogy ilyen magabiztosan tolod.
Handó Tündére szabott törvény hamisított hír? Vagy az, amikor Mészáros megnyeri az ezredik közbeszerzést, a legmagasabb ajánlattal? Vagy melyik a hamisított, ne hagyj kétségek között! Természetesen a valós változat is érdekel?

Gazz 2019.05.30. 09:57:55

Az, hogy ezek a legnézettebb/legolvasottabb médiák, elsősorban a lakájmédia hihetetlenül alacsony színvonala tehet. Tehát előszőr a saját portájukon kellene körülnézni.

Gazz 2019.05.30. 09:58:47

@Gazz: Előszőr - freeudi elszólás. :-DDDDDDD

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 09:59:12

@felucca02:

Persze..
Régebben naponta gyűjtöttem az Indexes hazugságokat itt:

berrettegok.blog.hu/

De aztán rájöttem hogy nincs a ballib hírhamisítókra bérrettegőkre ennyi időm, és abbahagytam.

BiG74 Bodri 2019.05.30. 10:06:14

@Minden ballib bérretteg:
Sötét egy fideszes vagy te! A kurmánytól független ellenzéki, pláne ha blogról van szó! Az index a tagolt ellenzéki oldal minden területéről rak ki blogokat. Ezek a különböző módon értékelnek, véleményeznek, sokszor egymásnak ellentmondva. Normális embereket ez érdekli.Majd ha a jól ismert kormányzati "híreket, elemzéseket" akar olvasni, akkor találomra megnyit egy kurmány médiumot, bármelyiket, mert egyformák, azt elolvassa.
A gyalázkodást, hírhamisítást meg hagyjuk, mert a fideszes oldalról pont ezeket kellene a legkevésbbé felvetni.

BiG74 Bodri 2019.05.30. 10:09:04

@Gazz:
Ha az alacsony színvonalba beleszámít, a folyamatos elhallgatás, dezinformáció, és bizonyos seggek fényesre nyalása, akkor így van.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.05.30. 10:10:32

@Minden ballib bérretteg: @Minden ballib bérretteg: Ezt orbán mondta ugye? De nem is tudom mit is csinálna a szent V. orbán pápa, ha mondjuk a mostani ellenzék is felgyújtaná a várost, kukákat, autókat borogatna, utcaköveket hajigálna, szétverné a médiafőhadiszállását, ahogy tette ezt a dicső fasiszta orbánsereg 2006-ban. Biztos tétlenül nézné, mi? Azért csinált hadsereget orbánführer a maga védelmére mert sakkozni akar mi? Akkor az egy szükséges és arányos intézkedés volt a felbőszült, randalírozó tömeg ellen. Minden kormány ezt teszi az egész világon, ha a békés polgárait veszélyezteti a felbőszült tömeg. Az a tömegben korpa közé keveredett fideszes se lepődjön meg ha kap az intézkedésekből. Miért nem tett eleget a felszólításnak? Ezek nem visszaélések, hanem egy sajnálatos esemény szükséges velejárói. Máshol emberek is haltak meg már meg ilyenben, adjanak hálát az istennek, hogy semelyik agresszív orbánista fasiszta tüntető nem hagyta ott a fogát. Ez a szakszerű intézkedéseknek köszönhető. Biztos voltak a rendszerben vezetési hibák, de hol nincsenek? Korábban az első orbán kormány idején sem volt azonosítója a pintér verőlegényeknek, ahogy most sincs, ezt egyenes adásban láthattuk a tavalyi tévészékházi balhékor. Ott is az ellenzék békés hozzállásának köszönhetően nem történt nagyobb balhé. Ha orbán verőlegényein múllott volna szétvertek volna mindent, ami mozog, de egyszerűen nem volt rá okuk, mert a tüntetők békések voltak.

chrisred 2019.05.30. 10:13:35

@wmiki: Ha te is inditasz egy blogot, akkor csökkenni fog az indexes blogok ballib túlsúlya. Ezt jelenti a szólásszabadság, és nem az, hogy mások blogjaiban mit tudsz bekommentelni,

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:15:51

@Megbolondoult V. Orbán pápa: No látom ilyen szép szavakat lehet írni. Megnyugodtam.

chrisred 2019.05.30. 10:16:43

@MAXVAL bircaman közíró: Na igen, de ez a minőségi előnyük nem arra vezethető vissza, hogy olyan szinvonalasak lennének, hanem a kormánypropaganda minősíthetetlenül gyenge nívójára.

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 10:22:24

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

Marhaság..

A rendőrök a Kussuth Téri tüntetőket reggel 6 órától terelték az Astória irányába, hogy egyként üthessenek mindenkit aki Gyurcsány ellen tüntetni merészel. Az összes irányt lezárták számukra, rendőri felszólítás nem volt, busz, villamos, metró nem állt meg ezidőtájt az Astóriánál.
Volt viszont lovasroham, könnygázgránát, kardlap, gumibot, vipera, .. tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverek garmadája. Cserébe viszont a kitüntett Görényi levetette az azónosítókat a tüntetők rommá verése elött gondosan.

A mostani ellenzéki tüntetések azért békések, mert jó ha egy bridzs csapatot ki tudnak állítani maguk közül.
Persze az a 10-20 szarkeverő próbál minnél nagyobb feltünést kelteni, és a Juhász Peti féle csürhe utasítására a békés ünneplő tömeg közé mennek füttyögni.
A provokáció ellenére a rend őrei, az Orbáni diktatúrában azért ne aggódj megvédik a füttyös csürhét minden esetben, a jogos elégtételtől, amit az ünnepelni vágyókban keltenek.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:23:03

@Gazz: Szerintem ezt is irigylik a tehetségtelen, az állam nyakán élősködő, parazita, pióca fideszes semmirekellők, mint minden mást, amit nem ők csinálnak.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.05.30. 10:27:13

@chrisred:

Igen, a fideszes médiák zöme színvonaltalan. Csak a Hír TV az, ami valóban nézhető, az írott médiák közt nemigen van jó. Van nagyon rossz - pl. 888 - és közepesen rossz, pl. Pesti Srácok. A Pesti Srácok videói pl. érdekes módon jók, szemben az írott cikkekkel.

Mintha a Fidesz médiamunkásai csak a tv-műfajban lettek volna képesek profi szintre menni, az írott sajtóban meg nem. Talán csak a Mandiner jó, meg még pár mikroolvasottságú média, pl. a Valóság.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:28:44

@Minden ballib bérretteg: Szóval akkor arra vagy büszke, hogy ti szét tudtatok verni mindent, a mostaniak ellenzékiek meg nem. Értem, az eredménye meglett a garázdaságotoknak. Ez tény. Az is t~ny, hogy a 2006-os tüntetők bűnözők voltak, a mostaniak meg civilizált emberek. Ez is tény. A rendőri válaszlépés pedig mindig azzal arányos, amilyen a tömeg. Úgyhogy ne csodálkozz, ha bűnözők közé keveredsz.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:32:39

@Minden ballib bérretteg: Vagy lehet nem is keveredtél bűnözők közé, hanem valójában magad is az vagy? Mert aki bűnözőket támogat, az kétségtelenül maga is bűnöző, törvényi megfelelője:bűnsegéd.

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 10:36:32

@Megbolondoult V. Orbán pápa:

Persze-persze.. Kivégezni minden Fidesz szavazót..
De legalábbis jól megverni, megveretni rendőrökkel, mint a régi szép 2006-os vagy ÁVH-s időkben...

Komolyan mondom ez a frusztrált munkásőr tempód nagyon szórakoztat.. :DDD

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:39:23

@Minden ballib bérretteg: Vehetjük úgy is, hogy aki 2006 októberében tüntetett a szeptemberi randalírozások mellett, azokat támogatta, és ezt tüntetés formájban ki is nyilvánította, az maga is bűnsegéd, a randalírozás, garázda magatartás helyeslője. Mert ennek ellenkezőjét sem führere, sem az agresszív tömeg nem bizonyította. Führerük a garázdaságot nem ítélte el, sőt újabb tüntetésekre buzdított. Mi ez, ha nem a garázdasággal azonosulás?

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:48:38

@Minden ballib bérretteg: Mivel egy árva szóval nem ítélted el a tévészékház szétverését, utcakövek hajigálásával emberéletek kioltásával veszélyeztetőket, pest felgyújtását, az erre adott arányos(sőt még gyengébb) rendőrségi fellépést pedig elítélted, akkor mire is gondolhatnék? Csak arra, hogy bűnsegéd vagy a garázda bűncselekmények elkövetésében. Gondolom még szurkoltál is annak idejn annak, hogy a puccsistáknak sikerüljön szétverniük mindent, és az akkori kormány megbukjon. Ezért tüntettél, nem?

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:48:39

@Minden ballib bérretteg: Mivel egy árva szóval nem ítélted el a tévészékház szétverését, utcakövek hajigálásával emberéletek kioltásával veszélyeztetőket, pest felgyújtását, az erre adott arányos(sőt még gyengébb) rendőrségi fellépést pedig elítélted, akkor mire is gondolhatnék? Csak arra, hogy bűnsegéd vagy a garázda bűncselekmények elkövetésében. Gondolom még szurkoltál is annak idejn annak, hogy a puccsistáknak sikerüljön szétverniük mindent, és az akkori kormány megbukjon. Ezért tüntettél, nem?

Minden ballib bérretteg 2019.05.30. 10:48:43

@Megbolondoult V. Orbán pápa:

Nem értem miről beszélsz.
A gazdaságot teljesen elkúró főnököd jelesül Gyurcsány Ference ellen tünettett a magyar nép egyként, mert az Öszödi beszédben kifejtette, hogy hazudott, adatokat hamisított, és elkúrta, nem is kicsit hanem nagyon.
Ezért verette rommá Gergényivel a tömeget a Feri.

És többek között ezért is nyer azóta is a Fidesz, és ezért is fog szívni még jó sokáig, minden magadfajta Gyurcsány csicska.

István Tamasi 2019.05.30. 10:49:09

A médiacsahosok és médiadroidok nem tudják pontosan hogy éppen milyen pávatáncot lejt a csüngőhasú suttyó az EU-ban és zavarukban össze-vissza sivalkodnak.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:58:02

@Minden ballib bérretteg: Nem veretett szét senkit senki. A rendőri intézkedések nem a békés tüntetőkre irányultak. Igaz, olyan nem nagyon volt mert mindegyik balhét akart, a tömeg rejtekéből hajigálták az emberélet kioltására alkalmas tárgyakat(nem füstgránátokat hanem tízkilós köveket) , a tömeg pedig nem tett semmit ellene, hanem még el is rejtette ezeket a tömegben. Nem köpte ki magából hanem megtűrte soraikban, vagyis segédkezett nekik, és ami a legfontosabb, soha el sem ítélte őket, hanem inkább azzal foglalatoskodott, hogy az ezt megakadályozni szándekozót elítélje. Mi ez, ha nem a bűnsegédi magatartás kiemelt esete?

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 10:58:02

@Minden ballib bérretteg: Nem veretett szét senkit senki. A rendőri intézkedések nem a békés tüntetőkre irányultak. Igaz, olyan nem nagyon volt mert mindegyik balhét akart, a tömeg rejtekéből hajigálták az emberélet kioltására alkalmas tárgyakat(nem füstgránátokat hanem tízkilós köveket) , a tömeg pedig nem tett semmit ellene, hanem még el is rejtette ezeket a tömegben. Nem köpte ki magából hanem megtűrte soraikban, vagyis segédkezett nekik, és ami a legfontosabb, soha el sem ítélte őket, hanem inkább azzal foglalatoskodott, hogy az ezt megakadályozni szándekozót elítélje. Mi ez, ha nem a bűnsegédi magatartás kiemelt esete?

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 11:06:18

@Minden ballib bérretteg: Mutass egy olyan videot, amiben führeretek elítélte a tévészékház szétrombolását és a bűnösök és felbújtóik felelősségrevonását! Ilyet nem fogsz találni, saját maga elfogására még soha senki nem buzdított. Inkább arra buzdított az erőszakos cselekmények után is, hogy mindenki menjen tüntetni.

Megbolondoult V. Orbán pápa 2019.05.30. 11:25:14

@Minden ballib bérretteg:
m.youtube.com/watch?v=YJH5qQsh7j0
No itt van ez a video, amiben Sváby arról kérdezi a führert, hogy elitéli-e az erőszakos cselekményeket. Természetesen szokásához híven itt is félrebeszél, kerüli az egyenes választ, ahogy mindig. Ilyeneket makog, hogy az erőszakot meg KELL állítani meg hasonlók. Tehát nem azt mondja, hogy ő személyesen elítéli, hanem azt hogy más állítsa meg, ha tudja. Nagyon kis sunyi ember ez, csak a magyarok szerintem bonyolultsága miatt még a saját anyanyelvüket sem értik, ezért vezetheti félre a szavazóit ilyen félrebeszéléssel. Jó hogy az internet mindent megőriz, így le lehet leplezni ezeket.

felucca02 2019.05.30. 12:20:34

@Minden ballib bérretteg: Na, ettől nem vagyok maradéktalanul boldog. Egytől egyig olyan bejegyzés, ahol lesajnálod azt, aki nem úgy gondolkodik, mint te.
Én konkrét, közismert tényre vágytam, amelyet mondjuk az index valótlanul tálalt.
Ez a cucc hasonló ahhoz, amikor orbán elkezdett sorosozni, meg álcivilezni a vakvilágba, aztán fél év után magamagát idézte, hogy mint bebizonyosodott, a soros ígymegúgy.
Tehát valami olyanra vágyom, ami nem a saját farkába harap, vagy nem az a bizonyíték, hogy az origó megírta:)