Médianapló

Médianapló - Tíz mondat az MSZP-ről

2019. május 28. 08:06 - Zöldi László

Nyitott és hálózatban működő pártot szeretnék, amely nemcsak belső életet él, hanem kifelé is nyit. (Hiller István, Észak-Magyarország, 2004. október 2.)

Óva inteném a pártot attól, hogy felszámolja vidéki hálózatát, mert ha az egyszer megszűnik, soha többé nem lehet újjáépíteni. (Botka László, Népszava, 2010. július 3.)

Az ötezer fő feletti települések szinte mindegyikén van irodánk, országos lefedettségű az aktívahálózatunk. (Mesterházy Attila, 168 Óra, 2012. március 29.)

Ha az ellenzéki pártokat nézzük, akkor még mindig az MSZP rendelkezik a legnagyobb hálózattal. (Tóth Bertalan, Népszava, 2018. május 8.)

Több mint háromszáz élő szervezetünk van az országban. (Hiller István, Népszava, 2018. május 17.)

Nem most tűntünk el vidékről, hanem 2006 után folyamatosan. (Gőgös Zoltán, 168 Óra, 2018. május 24.)

Újra kell építeni a Magyar Szocialista Párt vidéki hálózatát. (Mesterházy Attila, ATV, 2018. június 15.)

Van országos hálózatunk. (Tóth Bertalan, Facebook.com, 2018. június 17.)

Az első lépés az, hogy a további leépülést meg kell állítani. (Hegyi Gyula, FüHü.hu, 2018. június 18.)

Erősödik a párt, végre érdemi hálózatépítés folyik. (Ujhelyi István, Válaszonline.hu, 2019. január 9.)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://medianaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr7014865374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bryan élete 2019.05.28. 11:21:43

Kell egy csapat, - mondta Minarik Ede a máig érvényes kultfilmben - és ez az ami nincs meg a szociknál.
"Ellopták a témánkat, brühühü, ezért voltunk ennyire szarok" siránkozta körbe a médiát Ujhelyi ovodás módon. Már röhögni sem volt kedvem rajta, mert milyen párt az és milyen téma, amit úgy lehet ellopni, hogy szem sem marad belőle, amivel kampányoln i lehet.
Miközben a baj a párttal az, hogy ellaposodtak, elkényelmesedtek, néha kicsit kidugja valaki a fejét a langyos dagonyából,de évről évre minden megy tovább változatlanul. Közben téglákról, patkányokról lehet csak tudni, hogy léteznek. Tóth Bertalan az eddigi legjellegtelenebb vezetője volt a pártnak, meg is látszik a teljesítményén.
Kimúlt a karakter, személyiség, harcos kiállás, és itt nem Tüttő Kata vagy Borbélyné kárálására gondolok, mert az a sok sablon néha irritáló, hiányzik a hazai terepen hiányzó szociáldemokrata tematizálás a pártból, most bizonyosodott be, hogy mennyit érnek.