Médianapló

Médianapló - Tóth Bertalan: "Jobb miniszterelnök lennék Orbánnál"

2019. május 19. 16:17 - Zöldi László

A legutóbbi napokban Orbán nagyságozott, Dobrev orbánozott, Schmidt merkelezett, Lendvai számlálózott, Toroczkai légiózott, Jeszenszky pedig trianonozott. Lefülelt mondatok.

 

2019-ben eljutottunk oda, ahonnan elindultunk - új pártállammal, új, kapzsi és mohó haszonélvezőkkel. (Lányi András ökofilozófus, Válaszonline.hu, május 13.)

 

Ha Magyarországot kizárnák az Európai Unióból, az felérne Trianonnal. (Jeszenszky Géza történész, volt külügyminiszter, Klubrádió, május 13.)

 

Olyan útra lépett, amelyen nemigen lehet megfordulni. (Dobrev Klára DK-politikus Orbán Viktorról, Népszava, május 13.)

 

Nagyság nélkül nem érdemes élni. (Orbán Viktor miniszterelnök, Miniszterelnök.hu, május 14.)

 

Ha igaz volt is, amit Trump állít, hogy orosz ügynök nem járt az ovális irodában, már nem igaz. (Kelen Károly újságíró, Facebook.com, május 14.)

 

Abban bízom, hogy több ellenzéki mandátum lesz, mint fideszes. (Cseh Katalin Momentum-politikus az uniós választásról, hvg.hu, május 14.)

 

Megpróbáljuk megszervezni a magyarok önvédelmét. (Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Nemzeti Légióról, ATV, május 14.)

 

Ez a párt a Fidesz leányvállalata. (Gyöngyösi Márton Jobbik-politikus a Mi Hazánk Mozgalomról, Index.hu, május 15.)

 

Nagy szükség van rájuk, ők az ellenzéki választók szemei-fülei-követei, a tisztesség őrei. (Lendvai Ildikó szocialista politikus a szavazatszámlálókról, Hírklikk.hu, május 15.)

 

Angela Merkelnek sikerült Németországból egy nagy NDK-t csinálnia. (Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, atv.hu, május 15.)

 

Egymásra találásuk nekik siker, a kormánymédia joggal örvendezik. (Bauer Tamás közgazdász, DK-politikus Trumpról és Orbánról, VárosiKurír.hu, május 16.)

 

A Fidesz a világ két legnagyobb szennyezőjének, Trumpnak és a kínaiaknak gazsulál. (Vágó Gábor LMP-politikus a környezetkárosításról, Magyar Narancs, május 16.)

 

Minél kisebb egy település, annál inkább jobbra húz. (Pulai András szociológus, ATV, május 16.)

 

Magyarország nem baloldali ország. (Heller Ágnes filozófus, 168 Óra, május 16.)

 

Olyan országot szeretnénk, ahol a magyarok is szívesen maradnának. (Döme Zsuzsanna kutyapárti politikus, Magyar Hang, május 17.)

 

Jobb miniszterelnök lennék Orbánnál. (Tóth Bertalan szocialista pártelnök, Index.hu, május 17.)

 

Akik képviselik a bevándorláspárti politikát, azokat szélnek eresztjük. (Németh Szilárd Fidesz-politikus Gyomaendrődön az ún. brüsszelitákról, Beol.hu, május 17.)

 

Hétfőn a Fehér Házban két erős ország erős vezetője nézett egymás szemébe, fogott kezet, és biztosította támogatásáról a másikat. (Boros Bánk Levente politológus, a Médianéző Központ igazgatója, Magyar Nemzet, május 18.)

 

A mostani kormány kalmárkodik diplomácia helyett. (Bod Péter Ákos közgazdász, volt gazdasági miniszter, FüHü.hu, május 18.)

 

A templomtornyok keresztjein kívül semmi keresztényi nincs Orbán Magyarországában. (Bruck András író, Facebook.com, május 18.)

 

Az ellenzék számára a túlélés a tét. (Krekó Péter szociálpszichológus az uniós választásról, Népszava, május 18.)

 

Az ideális Fidesz-szavazó nem él Magyarországon, nem tud magyarul, és négy éve meghalt. (Cs. Kádár Péter hangmérnök, Facebook.com, május 19.)

2 komment
süti beállítások módosítása