Médianapló

Médianapló - Orbán meg a kappanpánik és a szemöldökcsipesz

2017. szeptember 19. 10:37 - Zöldi László

Üdítő színfolt a közösségi oldalon Gábor György üzenőfala. A kitűnő vallástörténész a politikusok furcsa megnyilvánulásait kommentálja. Ha kiadó volnék, ajánlatot tennék neki, mert könyvéből kirajzolódna az a szellemi sivárság, amely a jelenlegi döntéshozóinkat jellemzi.

Hol van már Antall József, Boross Péter, Isépy Tamás, Pető Iván és Torgyán József műveltsége? Manapság azok uralják a terepet, akik az egyetemi padokból igazoltak át az országgyűlési székekbe, a parlament az első munkahelyük, és minden idegszálukkal arra törekednek, hogy az utolsó is legyen. Őket alázza meg Gábor György a műveltségelemektől hemzsegő glosszákkal. Néhány órája Orbán Viktor kapuzárás előtti pánikjáról értekezett. A korosodó miniszterelnök „libidójának” tulajdonította, hogy ha nem akarjuk befogadni a migránsokat, a brüsszeli bürokraták „megerőszakolnak és rákényszerítenek bennünket”. Majd a kormányfő „jópofizva buzizott egy kedélyeset”, „Vona Gábor vélt szexuális orientációjára célozgatván”.

Általában élvezettel olvasom a szellemes széljegyzeteket, most azonban tévedésben találtam az ország egyik legműveltebb állampolgárát. Az általa használt Torschlusspanik kifejezés ugyanis nem hozható összefüggésbe egy öregedő férfiú kappanpánikjával. Orbán Viktortól 350 oldalnyi, 300 ezer karakternyi megnyilvánulást gyűjtöttem, a breviárium mintegy 2500 mondatot tartalmaz. Közülük az egyik 1993. szeptember 22-éről való. Az akkor még csak 30 éves ellenzéki honatya Szegedre látogatott, és ezt fejtegette a Reggeli Délvilág című napilapban: „Európát sajnos nem tudjuk megerőszakolni, mert nagytestű, és mi kicsik vagyunk.” A tegnap elhangzott megerőszakolás idestova negyedszázada lappang tehát Orbán Viktor tudatában, csak akkor még nem ő lett volna a szenvedő fél. Libidónak ez is libidó, de aligha magyarázható a korosodó férfiak kappanpánikjával.

Ami Vona Gábor szexuális szokásait illeti, engem a politikusok derékon alul nem érdekelnek, csak nyakon felül. A rá vonatkozó orbáni jellemzés - „A kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz.” - épp azt sejteti, hogy milyen könnyű tévedni. Föl sem ötlött, hogy a miniszterelnök tegnap egyik férfitársára utalt. Azon tűnődtem inkább, hogy miért bántja Szél Bernadettet, az LMP társelnökét. Lám, helytelenül föltételeztem, hogy e macsó megjegyzéssel a frissiben megválasztott miniszterelnök-jelöltet, egyik lehetséges kihívóját próbálta nevetségessé tenni. A másikat akarta.         

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://medianaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr3312877508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janossz 2017.09.19. 20:19:58

Erre valami képzett lélektudor tudna okosat mondani, hogy uralhatja valakinek a tudatát ennyire a nemi erőszak. Egyszer ő tenné, máskor vele tennék. Nem értek a dologhoz, de biztos, hogy nem az egészség jele.

morph on deer 2017.09.19. 20:35:53

@Janossz:
Nyilván régen, mikor még a sor végén ácsingózott, ő volt az "erőszakoló" poziciójában, de most már, hogy a sor elejére került, bizony megváltozott a helyzet!
- Most már mögötte állnak a többiek, csőre töltve. ;P

MACISAJT 2017.09.19. 20:49:14

"Gábor György üzenőfala. A kitűnő vallástörténész"- :P

Ez a szerencsétlen "mispochés" elmeroggyant? Már kilenc éve is kiröhögték, azóta csak súlyosbodott:

arokaso.blog.hu/2008/07/14/gabor_gyorgy

Muhaha

Janossz 2017.09.19. 20:55:49

@MACISAJT: Kínai Kálmán, Trágár Tódor, Brumi....Csodacsapat. Mindenhová odacsinálsz, trollovics?
Nyihaha.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.09.19. 22:31:34

Nem elég, hogy trágyaszaros gumicsizmában jelenik meg az úri kaszinóban, de zsugázás közben még a padlóra is köp!

miért 2017.09.19. 22:59:55

@MACISAJT: Inkább azon elmélkednél kisöreg, vajon mit szeret az első titkár annyira csüngőhasu vezéreden?!

tpl 2017.09.20. 03:35:52

Ez a poszt most vicc? Áprilisi tréfának gyenge, ha pedig nem az, akkor a posztoló sürgősen húzza le magát a wc-n.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.20. 06:34:40

Az oroszellenes hisztiző Gábor György szava nem ér sokat...

MACISAJT 2017.09.20. 07:10:03

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Hisztizik ez mindenen,nem csak az oroszok miatt, egyszerűen ilyen a természete.

Van a mondás: ha egy zsidó hülye, az bizony nagyon hülye.

2017.09.20. 07:37:34

"engem a politikusok derékon alul nem érdekelnek, csak nyakon felül"
Te látsz különbséget?

ulpius66 2017.09.20. 08:39:22

"Manapság azok uralják a terepet, akik az egyetemi padokból igazoltak át az országgyűlési székekbe, a parlament az első munkahelyük, és minden idegszálukkal arra törekednek, hogy az utolsó is legyen."

Kedves Laci!

Mán megint JÓ NAGYOT TÉVEDSZ! (tévedtek...bár fingom sincs ki a tököm az a György Gábor....)

A kedvencetek, mondhatnám a MEGMENTŐTÖK, A BOTOCSKA 1994-ben az érettségi után lett mindjárt parlamenti képviselő! ÚGYHOGY Ő A KIVÉTEL: Ő A GIMNÁZIUMI PADBÓL LETT KÉPVISELŐ!
(persze abban a gimnáziumban, ahol anyuci volt az igazgató, aztán estin elvégezte a jogi egyetemet...teljesen nyilvánvalóan EGYETLEN EGY ÓRÁN SEM VOLT BENN, A SZAKDOLGOZATÁT AZ EGYIK PROFESSZOR ÍRTA, STB, STB.....)

EZ ÁM AZ IGAZI KARRIER!!!!!

Trackers 2017.09.20. 09:41:05

Elsőként bizonyos Terry Black buzizta Vonát. Amikor még EU zászló égető bakancsos, gárdás széljobber volt.
Akkor az összes ballib média egy az egyben átvette a buzisát.

Ugyanez történt mikor Ungár Klára buzizta a két Fideszes képviselőt. Ahol szintén nem számított semmit a politikai korrektség, avagy a személyes aura védelme.

A Fidesz politikusai ellen ma is megengedett a buzizás és cigányozás bármely formája.

A jobbik esetén, mióta cukisodtak, azóta jól érezhetően változott a helyzet. Szegény Terry Black mikor turnézott újra,, az 5 évers történetet felmelegítve Vona buziságával, akkor olyat kapott mint még soha. A ballib média seggre ültette és lejáratta, így az öt évvel ezelötti hős szerepből azonnal partvonalra került, hisz Vonával szemben érvényessé vált hirtelen a politikai korrektség kíméletlen megkövetelése.

Olyannyira, hogy manapság már holmi szemöldökcsipeszezés okán is intoleranciáról okádnak komoly újságok, és blogok is, ha személyét támadják. Holott Vona maga emlegette fel szőrtelenítési szokásait az új barátjainál az ATV-nél.

ulpius66 2017.09.20. 10:05:45

@Trackers: Teljesen igazad van!

Ma Magyarországon AZ A LEGFŐBB BUZIZÓ, AKI EGY SZEMÖLDÖK CSIPESZ FELEMLÍTÉSÉBE IS BELELÁTJA A BUZIZÁST!!!!!!!!!

Ráadásul úgy, hogy a napokban maga Zázrivecz elvtárs hozakodott elő a szőrtelenítésével, mint a legfontosabb teendői egyikével.......

MACISAJT 2017.09.20. 10:09:57

@Trackers:

2005-ben(!), vagyis 12 évvel ezelőtt ráczterryblackkároly még orákulum volt buzizásban az indexen(is):

"A transzvesztita előadóművész szerint Semjén Zsoltnak le kell mondania az Országgyűlés emberi jogi bizottságának alelnöki posztjáról két héttel ezelőtt tett melegellenes kijelentései miatt. Ultimátumot adott a fideszes képviselőnek: ha nem távozik parlamenti tisztségéből, egy listát hoz nyilvánosságra, rajta homoszexuális, biszexuális és pedofil országgyűlési képviselők nevével. A Rácz Károlyként anyakönyvezett előadóművész a Velvetnek elmondta: a listán 32 képviselő neve szerepel, de nemcsak homo- és biszexuálisokról van szó, van köztük három pedofil politikus is."

velvet.hu/onleany/tb0308/

Hetekig, hónapokig csámcsogtak a bal-és/vbagy hiszterolibek mindenfelé hogy hehe, kik azok a listán...
Aztán ezek után (is) terike 2010-ben mint gyurcsanyista, MSZP képviselőjelöltségig vitte.
mandiner.hu/cikk/20100907_terry_black_gyurcsanyt_elteti

De ma már feketeseggű lett a ballibáknál, mert lebuzizta zazriveczet, az operettnácik vezérét.

Muhaha

ulpius66 2017.09.20. 10:10:34

Emellett már tök mindegy, hogy Zázrivecz Gabika buzi-e vagy sem.... a lényeg, hogy a ballibsi sajtó világgá tudja kürtölni, hogy Orbán a magyar Parlamentben "lebuzizta" Zázrivecz Gagyikát!

Ha Orbán történetesen azt válaszolja Zázrivecz Gagyikának, hogy: „A kormányzáshoz komolyabb eszközök kellenek, mint egy papírzsebkendő” .... akkor az egész ballibsi sajtó ebbe is belehazudná a buzizást!!!!!

Netuddki. 2017.09.20. 10:20:48

@ulpius66: Akkor mit kell belelátni a szemöldökcsipeszezésbe, kis orbánfartúró bogárka? Mesélj!

Látszik, megint címlapos a poszt, különben nem talált volna ide a tolvaj fideszes söpredék.

citrix 2017.09.20. 10:50:27

A Kedevs Vezető súlyos mentális kihívásokkal küzd, harcol. Mindent papírról olvas fel amit Habony leírt neki, ez is a mentális kihívás egyik jele. A szemöldökcsipesz a kedvence és Mészáros Lőrinc. Mészáros ránézésre is egy intelligens, okos, tanult, művelt és jóeszű ember benyomását kelti aki nyilván saját tehetségéből és szorgalmából jutott szép "vagyonához" (stróman valójában). Azt se tudja mit vett éppen aznap, borászatokat, kempingeket, szállodaláncokat, malachízlaldát, erőművet vagy éppen mit. Ez a figura Orbán kedvence és testi-lelki jó barátja. Miért nem áll szóba érdemben, a nyilvánosság előtt Vonával?!

Peetee 2017.09.20. 11:27:07

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Kár, hogy itt most az adatbázis építőjének személye teljesen mellékes, ugyanis szó szerinti idézetekről van szó. Látom, nagyon ügyesen tetteted a hülyét, pedig Orbán apád szó szerint lett idézve. Mit nem értesz ezen, ez még egy nagycsoportos ovodásnak is teljesen világos?! 40évig élősködtek rajtunk az oroszok, Te most miért dörgölőzsöl hozzájuk, mitől lettél hirtelen ilyen szovjet-barát putyin-simogató?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.20. 11:58:56

@Peetee:

Lehet nem kedvelni az oroszokat és a kínaiakat, de aki értelmes ember, az felismeri, hogy Oroszország és Kína nélkül ma már bolygószintű liberális rémuralom lenne, a lakosság nagy része ki lenne irtva, az élők pedig egyenruhába bújtatva gágoná a hatalom éljenzését.

Helga Beauty Salon 2017.09.20. 12:39:20

Hol van már Antall József, Boross Péter, Isépy Tamás, Pető Iván és Torgyán József műveltsége?

A fent említett urak műveltsége és politikai megnyilvánulásai között is voltak szakadékok!
Torgyán fullkreténben nyomott demagógiája valószínűleg nagyban javíthatja a hangulatot most a politikai purgatóriumban!

Helga Beauty Salon 2017.09.20. 12:44:36

A tegnap elhangzott megerőszakolás idestova negyedszázada lappang tehát Orbán Viktor tudatában, csak akkor még nem ő lett volna a szenvedő fél.

Ebből is látszik hogy elég csak huszonöt évenként hasonlót mondani és "máris" lehull a lepel!
Tudományos poszt, én mondom!

Peetee 2017.09.20. 13:07:46

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Liberális rémuralom. Uramisten, Te hallod / tudod értelmezni amit leírsz? Szerinted az a követendő példa ami a ruszkiknál meg a kínaiknál ma megvalósul? Segítek egy kicsit: I. a lakosság kevesebb, mint 1%-a birtokolja az összes javak több, mint 90%-át. Nálunk éppen folyamatban van... II. Kínában komoly állami cenzúra van, a fészbúktól kezdve (ezt személy szerint nem bánom) a vállalkozás alapításon át a párválasztásig minden államilag ellenőrzött és beszabályozott. III. Kizárólag komoly szintű korrupció árán lehet életképes vállalkozást üzemeltetni, nemzetközi kereskedelmet folytatni, élni-létezni-boldognak lenni. IV. Az oroszoknál az alkoholizmus és annak szövődménybetegségei adják az első számú halálozási okot, és ez egyáltalán nincs kezelve: igyál, butuljál, amikor kell akkor ide szavazzál, a többi nem érdekel. Folytathatnám, de felesleges. Ha Te erre vágyakozol, lehet szépen fogni a batyut és odaköltözni, hajrá!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.20. 13:55:33

@Peetee:

Háború van, s háborúban nem szokás saját szövetségeseinket szidni. Vannak erős kritikáim Kínát illetően, de a mi oldalunkon állnak, szóval majd a győzelem után foglalkozunk velük.

KukuxuBucsu 2017.09.20. 15:22:06

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Lenne egy kecskegörlöd, tuti nem lenne időd ennyi fasságot odaírkálni mindenhova. Szerintem van remény.

Peetee 2017.09.20. 15:35:41

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Háború van? Nem, ellenségképet gyártottak neked, Te meg addig-addig kajáltad, amíg mára elhiszed, hogy az élet másról sem szól, csak a gyűlölködésről, az utálatról, és a láthatatlan ellenség legyőzéséért mindent fel lehet és fel kell áldozni. Ez veszett nagy baromság! Kína pedig nem a mi oldalunkon áll; mi álltunk oda Kína mögé és nézünk arra buzgón amerre ő, és csak reménykedhetünk, hogy a farokcsóválásunkkal meg a lelkes csaholással nem egy "Takarodj Te veszett kutya!" felkiáltással fog reagálni, hanem megtűr maga mellett és néha dob egy kis husoscsontot. Kurv@ nagy különbség ám, ahogyan Kína is 150x akkora mint magyarország, területi/gazdasági/hadi értelemben egyaránt. Háború pedig a fejedben van, nem Magyarországon. Sajnálom, hogy ennyire berántott a kormánypropaganda, ahol minden héten, minden hónapban valaki más ellen kell harcolni...mikor fogtok már ebbe belefáradni, mikor látjátok be, hogy át vagytok verve? Amíg Ti a háborúra koncentráltok, addig 5x annyi pénzt talicskáznak ki, mint Gyurcsány Fletó tette....és még őt sem számoltatták el érte. Ha a korrupció ellen indítjátok a háborút, istenemre ott fogok állni melletted, nem érdekel, hogy a Fidesz / maszop / bárkimás is a szószóló; az igaz ügy mellé odaállok; de a futószalagon gyártott ellenségképeknek NEM hiszek; bocs.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.20. 16:02:02

@Peetee:

A nép harcol a rendszerurak ellen, ez a mai világháború.

Ez nem magyar kérdés.

Ezüstliliom 2017.09.21. 10:24:52

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Háború van, s háborúban nem szokás saját szövetségeseinket szidni. Vannak erős kritikáim Kínát illetően, de a mi oldalunkon állnak, szóval majd a győzelem után foglalkozunk velük."

Jesszus! Nézz már körül, ember! Hol látsz Te háborút?

És csatlakozom az előttem szólókhoz: Kína és Oroszország nem áll a mi oldalunkon. Ha már nincs szükségük ránk, tojni fognak a fejünkre, és nem fordítva, ahogy Te szeretnéd.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.21. 10:53:56

@Ezüstliliom:

Az agonizáló liberalizmus igyekszik kitartani a végsőkig, ez egy háború. Akkor is, ha fegyverek csak ritkán dördülnek el.

Kína és Oroszország velünk van.